Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
Bylam na stronie glownej,a tam nie znalazlam zadnych szczegółowych informacji typu: opieka nad dziecmi, koszt, program, ktor prowadzi rekolekcje etc. Czy ktos zna te informacje?
Tadeusz [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-08, 20:50
Zosiu to my organizujemy to spotkanie. Cały czas trwa dyskusja co i jak. Na dzień dzisiejszy mamy zarezerwowany dom pielgrzyma, największy koszt to przejazd, jeżeli nie masz pieniędzy to napisz a my ...Wiem że będzie ks. Jan a program jest dopracowywany. Najważniejsze że się spotkamy, pomodlimy, i nabierzemy sił do dalszego trwania.
Imię małżonka/i: Kama
Wysłany: 2006-09-09, 10:15 Jak dojechać do Leśniowa?
Mapka z zaznaczeniem Leśniowa znajduje się... tu >>>
_________________ "Módl się tak, jakby wszystko zależało od Boga, a działaj, jakby wszystko zależało tylko od ciebie" (Święty Ignacy Loyola)
„Wszystko mogę w Tym, który mnie umacnia” (List św. Pawła do Filipian 4:13)
„I nie uczynił tam wielu cudów z powodu ich niewiary” (Ew. Mateusza 13:58)
www.separacja.org ::: www.sychar.mobi ::: www.modlitwa.info
Anula [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-09, 10:36
Tadeuszu a kto to jest ks. JAn ? . Czy opiekun wspólnoty w Warszawie ?
Mateusz [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-09, 11:04
Editka_M prosiła o dopisanie do listy
Jeżeli ktoś będzie jechał przez Katowice i mógłby zabrać jedną kruszynkę, to niech da znać
Dzięki!
Mirela [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-09, 15:18
Ja pojadę tarasą 1 przez Katowice, tam potem jedzie się na Będzin i jest duze M1 , mogę zabrac po drodze :), albo w innym miejscu ...
EL. [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-09, 15:20
Ja pojadę z opolskiego.
olenia [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-09, 15:29
EL , czy ty nie jedziesz czasami przez Gliwice? Ja mieszkam niedaleko Gliwic w Pyskowicach na trasi Strzelce Opolskie -Toszek-Pyskowice-Gliwice jakbyś jechała tą trasą to może bym się zabrała?
_zosia_ [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-09, 21:04
Juz obiecuje, ze to ostatnie pytanie. Jak z dziecmi? Czy ktos sie wybiera z maluchami?
jaka [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-10, 10:48
Coś kiepsko u mnie z dojazdem. Kombinuję i kombinuję i wychodzi mi, że jakoś na wieczór uda mi się dotrzeć do Żarek. Jak stamtąd dojechać do Leśniowa ciemną nocą?
Mateusz [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-10, 11:03
Myślę, że na pewno ktoś z samochodem, po uprzednim umówieniu się pojdziedzie po Ciebie do Żarek.
Trzeba tylko ładnie się uśmiechnąć i wymienić numerami komórek na PW.
jaka [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-10, 13:51
Może być?
Bliżej wyjazdu będziemy się dogadywać konkretniej.
Ja myślę, że nie zostawicie nikogo w ciemnym lesie...
EL. [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-10, 14:06
Oczywiście Oleniu, że Cię zabiorę z Gliwic, albo nawet z Pyskowic. jeszcze sie umówimy!! EL.
_zosia_ [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-10, 21:01
Nie przyjade , bo nie mam z kim zostawic coreczki,a nawet gdybym miala to bym jej nie zostawila, bo jest za malutka. Zycze Wam wszystkim owocnego spotkania,a ja pozostane z Wami w jednosci modlitewnej w tych dniach pazdziernikowych.
Anula [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-11, 07:23
Witajcie ludziska
Ja i jeszcze jedna duszyczka jedziemy aż z pólnocy - dojazdy pociagiem kiepskie - o autobusach nie wspomnę . Po drodze nam Bydgoszcz, Poznań itd . Czy będziemy mogly się do kogoś dosiaść na tej trasie ? :))
Pozdrawiam .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum