Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
Wysłany: 2006-08-26, 22:56 ku Waszej informacji...
Byłam dziś, 26 sierpnia, w dniu odnowienia przyrzeczeń jasnogórskich, na Jasnej Górze. poleciłam Matce Boskiej w opiekę nasze forum. Nasze problemy, kłopoty, nasze zmagania o wytrwanie w sakramencie małżeństwa, o przemiane naszych serc i nawrócenie naszych małżonków.
Ona juz o tym wie i opiekuje sie nami.
tylko tyle mogę w podzięce za to, co dla mnie robicie. gdyby nie Wy, myslałabym, że jstem jedyna z tym problemem i byłabym skazana na wysłuchiwanie proad, że jeszcze sobie życie z kims innym ułożę...
następnym razem (bo jeszcze tam pojadę) dam na mszę wieczysta za forum (odprawiana przez 25 lat`codziennie o 7 rano) !!!! Ruzumiecie, jakie cuda tam się dzieją ???? Ja aż usiadłam na 15 minut...
wabona [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-27, 05:43
Bajeczko, ja również dziękuję.
pestka [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-27, 09:25
I ja dziękuję. A że cuda się tam dzieją to chyba doświadczyłam na własnej skórze. Będąc tam jako szesnastolatka prosiłam usilnie o spokój w mojej rodzinie. Wtedy przechodziliśmy przez nie jedną wichurę. Byłam na Jasnej Górze z mamą i siostrą. Potem byłam tuż przed maturą prosząc o właściwy wybór drogi życiowej. ONA zawsze mnie wysłuchiwała. Zawsze!
rot [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-27, 18:52
Bajko... może właśnie to dzięki Tobie wróciłem...dziękuje
bajka [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-27, 19:53
:))) dla Was wszystko, boście jak moja rodzina :))))
Anula [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-28, 06:47
Ja również dziekuję . :))
Tadeusz [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-28, 08:02
Tośmy się z Bajką minęli bo ja też byłem w Częstochowie w sobotę przejazdem. Ale modliłem się w Łagiwenikach u siostry Faustyny za wszystkich. A w niedzielę pod obrazem na Jasnej Górze. I jeszcze zdradzę wam tajemnicę że przygotowujemy duże spotkanie naszej wspólnoty w okolicach Częstochowy ale to na dniach.
bajka [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-28, 08:13
no to daj znać bo ja chcę znowu Jasną Górę jechać teraz 2 wrzesnia, bo to pierwsza sobota miesiaca
[ Dodano: 2006-08-28, 09:15 ]
a w następnym tygodniu do łagiewnik, tak sobie teraz podróżuję religijnie
rot [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-28, 09:22
Tadeuszu, Tobie również dziękuje i jak juz będziesz wiedział, to koniecznie napisz... postarałbym się przyjechać do Częstochowy, tam odbyłem kiedyś wspaniałą spowiedź...
bajka [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-28, 09:25
to ustalmy coś na te pierwszą sobotę miesiąca. Bo to taki "magiczny dzień". Możemy wspólnie modlic się tam w piewrsze soboty w naszych intencjach...
Bea [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-28, 12:06
Tez byłam w sobotę w Częstochowie i tez poleciłam Matce Bożej nasze forum - to jesteśmy pod DOBRĄ OPIEKĄ.
pestka [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-28, 12:20
Beo i Tadeuszu dziękuję. Rzeczywiście rodzinka z nas spora, a jaką Mateczkę mamy! Ah!
Zbyszek,Hiszp. [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-28, 19:20
Dzieki Bajka,dzieki Tadeusz.Tez wrocilem..
Z daleka..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum