Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
Wysłany: 2007-11-09, 12:44 Centru Duchowości Świętorodzinnej
Następne spotkanie naszej Wspólnoty jest planowane na 18-20 kwiecień w Domu Rekolekcyjnym Misjonarzy Świętej Rodziny w Ciechocinku. Chcą nas przyjąć z otwartymi rękami i sercem.
Myślę, że w Ich duchowości znajdziemy wielkie umocnienie. Ksiądz Rektor Adam Bajorski i Jego Współpracownicy już teraz otaczają nas modlitwą. Myślę, że i my będziemy wspierać
modlitewnie działalność tego Domu, jak również całego Zgromadzenia MSF. W tym roku w październiku generałem Zgromadzenia został polak Ks. Edmund Michalski. Jeszcze raz polecam prośbę o modlitwę w intencji tego Zgromadzenia
Mirela [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-09, 13:04
Zwielką radością spełnię prośbę :)
Pozdrawiam Cię sedecznie :)
Proszę o częstsze spotkania tutaj, jesteś nam potrzebna Roso:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum