Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
Wysłany: 2007-09-15, 18:53 Zamawianie Mszy Św. czy modlitw przez internet.
Założyłam ten temat z nadzieją , że tu w jednym miejscu znajdą sie potrzebne linki. Na całym Forum trudno się doszukać cokolwiek. Nie widzę podobnego tematu . Uprzejma prośba o wpisywanie potrzebnych stron czy linków do tych stron, na których jest możliwość zamówienia Mszy św. czy modlitwy np. w jakimś zakonie, klasztorze czy kościele itd.
[ Dodano: 2007-09-15, 20:11 ]
Siostry Dominikanki też się za nas modlą radonie@dominikanie.pl
Dorota2 [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-15, 22:07
Ja min. wysyłam prośby o modlitwę na /www.religia.pl/modlitwa/ skąd rozsyłane są w wiele miejsc, a także na /www.pawlowski.dk/modlitwa.htm ( tu otrzymuję modlitwy w intencjach których sama też się modlę )
[ Dodano: 2007-09-15, 22:12 ]
poza tym jak mam dołek to wrzucam w wyszukiwarkę np google " skrzynka intencji" i wysyłam co mi się otworzy...aż się uspokoję
Chmurka [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-17, 19:46
Ja najczęściej prosiłam (i nadal prpszę) o modlitwę przez:
- prezentki@zakon.opoka.org.pl (modlą się Siostry Prezentki z Krakowa, a w każdą sobotę podczas nabożeństwa o 17.30 odczytywane są intencje, a 18 jest odprawiana w tych intencjach msza św. w Sanktuarium Matki Bożej Wolności w Krakowie)
Dzięki Chmurko,za to,sama skorzystam..........bo teraz moje emocje wzięły górę..........znowu przyszedł czas na mnie.....a myślałam,że już mnie zostawiły........
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum