Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
Może w weekend uda mi się trochę pozmniejszać i opisać.
Miłego oglądania.
Ogłaszam konkurs bez nagród:
Na której fotce jest boczuszek ?
weronika [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-24, 05:34
Ale trudne to zadanie,ciekawe,kto tam w ogóle był,El po spotkaniu w Gliwicach napisała,kto tam był,napisała imiona,a tu nawet nie wiadomo imion,a co dopiero boczuszka hihihhi
rot [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-24, 06:11
obraz_156 i 157 mniaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm
amelka00 [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-24, 11:02
Jurek , Rot, Lucyna , Rosa. Marzena Nowak, Elik, Wito, Sylwek, Zona, Marcin M, Andrzej, Stoigniew, Amelka00, maria, Elzd1,Izis, Tadeusz, Bea, Agata,Goszka, Mark1, Agunia, Małgosia,Jarekzpoznania,Nasze kochane dzieciaczki . NO I OCZYWIśCIE PRZESMACZNY BOCZUś WITA
Obejrzałam albumy i Goszki i Rota. Świetne zdjęcia.
Poproszę innych forografów o umieszczenie swoich zdjęć.
Założyłąm sobie konto na google, w wolnej chwili - jeżeli kiedyś będę miała - postaram się zmniejszyć swoje i wrzucić tam, również te poprzednie.
To spotkanie było wielkim przeżyciem, czuję się naładowana pozytywnie i mam nadzieję, że ten stan trochę potrwa.
Już tęsknię za Wami
amelka00 [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-24, 20:50
elzd1 ogarnęłaś nasz pobyt jak fachowy foto-reporter
elzd1 [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-24, 21:17
Amelka, dzięki
Mam prośbę do uczestników - coby napisali mi na pw - swoje nicki i określili, gdzie kto jest na fotografii . Podpisy "chcem" robić, a wszystkich osób nie pamiętam z nicków , no skleroza coraz bardziej mi dokucza i mam pamięć do twarzy, nie imion.
Liczę na Was Ludkowie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum