Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
u mojego synka był dzień mamy i taty w przedszkolu. Mąż przyszedl i grał przed wszystkimi kochającego męża i ojca. Nie wiem co by bylo gorsze jego brak czy ta jego udawana czulośc względem mnie i dzieci przy ludziach.
wabona [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-27, 06:20
Skoro gra, to znaczy, że nie jest mu z tym dobrze - długo już tak nie wytrzyma. Mój już nie gra - a wszystkim pokazuje, jaki to on jest wierny........kochance
Anula [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-27, 11:30
ja złożyłam życzenia Tesciowej i dałam kwiatka . Zawsze to robiłam a postawa męża na to nie wpłynie . Ona przyjęła mnie do rodziny w dniu slubu więć dlaczego mam nie składać życzeń ? to nie ona mnie wypisuje z rodziny , to jej syn zgłupiał.
wabona [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-27, 11:41
Anula, masz rację - moja teściowa też w dniu ślubu przyjęła mnie jako córkę do rodziny, tym bardziej, że córki nie miała. I bardzo dziwne - przez cały czas nie potrafiłam powiedzieć do niej: MAMO. Dopiero kiedy zaczął się kryzys, kiedy mąż mnie zdradził i odszedł, jakoś samo mi przez usta przeszło, niezależnie i teraz już mówię, choć małżeństwa właściwie nie ma.
Wczoraj zadzwoniłam do niej. Powiedziałam najpierw, że nie wiem, czy to wypada, czy nie, ale chcę złożyć życzenia z okazji Dnia Matki. Złożyłam. Podziękowała. Trochę porozmawiałyśmy i tyle.
Anula [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-27, 11:57
I ok . Ten kontakt musisz podtrzymywac . Pokaż Jej że kochasz Jej syna i że to Ty i córeczka jesteście Rodzina ta mała, nieświadoma jeszcze życia małolata .
Xev [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-29, 07:26
Z okazji dnia mamy wczoraj zaprosilismy mamy na obiad i ciasto. Mamy przyszly, zjadly i byly zadowolone. (chyba).
Byl to pomysl mojego meza. Tyle, ze robota (czyt. gotowaniem) ja zostalam obarczona.
Anula [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-29, 09:37
Anula napisał/a:
I ok . Ten kontakt musisz podtrzymywac . Pokaż Jej że kochasz Jej syna i że to Ty i córeczka jesteście Rodzina a nie ta mała, nieświadoma jeszcze życia małolata .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum