Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
Wysłany: 2006-07-26, 10:13 Gdzie w Warszawie dobry terapeuta małżeński??
Witam wszystkich,
Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego terapeutę, który pomogłby nam uzdrowić nasze małżeństwo??
Wolałabym osobę, która przyjmuje w publicznej placówce, ale jeżeli znacie kogoś sprawdzonego kto przyjmuje prywatnie, to równiez poproszę o namiary.
pozdrawiam
bajka [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-26, 10:32
Zadzwoń do Stowarzyszenia Psychologów Chrześcijańskich, tam się wzystkiego dowiesz, na pewno skierują Cię do ośrodka, który tym się zajmuje.
tel. 828-54-83
Pozdrawiam
Bajka
Mateusz [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-26, 10:34
Ponieważ już był taki wątek na forum, to pozwoliłem sobie skopiować odpowiedni post:
Xev
Wysłany: 2006-05-16, 17:41 Polecane Poradnie rodzinne
Zalozylam temat po to abysmy mogli sobie nazwajem polecic miejsca gdzie mozemy otrzymac pomoc.
ja zaczne:
Warszawa, al. Zjednoczenia 11
tel: 022 864-73-06.
Nie trzeba skierowania. Mila przyjazna poradnia. Jest bezplatna. Wystarczy zadzwonic. Schludno tam i czysto.
Ze wszech miar polecam.
Delicja [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-27, 07:29
Dziękuję
Marcin0710 [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-07, 19:55
Może macie więcej osób do polecenia w Warszawie? Mi w sumnie zależy też na osobie duchownej, która zajmuje się ta tematyką. Co sądzicie o grupach u ojców jezuitów na Rakowieckiej?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum