Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
Zalozylam temat po to abysmy mogli sobie nazwajem polecic miejsca gdzie mozemy otrzymac pomoc.
ja zaczne:
Warszawa, al. Zjednoczenia 11
tel: 022 864-73-06.
Nie trzeba skierowania. Mila przyjazna poradnia. Jest bezplatna. Wystarczy zadzwonic. Schludno tam i czysto.
Ze wszech miar polecam.
*** [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-16, 21:59
A moze jest ktoś kto zna jakieś poradnie małżeńskie w Białymstoku??
Mateusz [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-16, 22:22
POZNAŃ
Poradnia Problemów Małżeńskich
Adres: ul. Fredry 11, Poznań
Telefon: (061)851-90-21
czynne: Wtorki 15.30 - 17.30
aga70 [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-21, 19:44
a może macie namiary na poradnie małżeńskie w Lublinie?
lewek [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-14, 11:15
ktoś ma jakiś kontakt w Łodzi?
irina67 [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-26, 17:27
Witam- prosilabym o namiar poradni w Szczecinie lub okolicach. PILNE!!!
Z góry serdecznie dziękuję!!!
gogol [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-29, 22:34 poradnie rodzinne
może sa takie na terenie Gdańska lub okolic.Topie sie we własnych problemach i sama nie wiem czy jest o co walczyc ,może by znalazła sie wyrozumiala dusza,która by mnie wysłuchała
Elżbieto może napiszesz coś więcej na ten temat. Czy działa taka grupa kobiet w okolicy Trójmiasta?
Elżbieta [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-02, 12:58
Elik, wiem tylko tyle co z ich stronki.
Piszą ciekawie o kryzysie wieku średniego, dlatego warte jest to uwagi - dla tych, którzy mają podobne problemy, a że zauważyłam, że ojciec jezuita Zdzisław Wojciechowski "bierze" tam udział (znam jego artykuły z internetu), to tym bardziej jest warte polecenia.
Zwłaszcza... że na tej stronce jest przepis na założenie takiej wspólnoty - bardzo ciekawe wyzwanie dla ludzi, np.samotnych, ale nie tylko.
O kobietach też coś tam jest napisane, musisz poszperać.
pozdrowienia
Elik [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-02, 21:47
Dziękuję Elżbieto
Elżbieta [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-14, 12:43
irina67 napisał/a:
Witam- prosilabym o namiar poradni w Szczecinie lub okolicach. PILNE!!!
Z góry serdecznie dziękuję!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum