Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
Wysłany: 2007-10-31, 08:41 POZNAŃ- warsztaty dla rodziców! znowu - polecam!
Bardzo zachęcam wszystkich, których dotyczy problem kryzysu w związku, i którzy mają dzieci, do wzięcia udziału w tych spotkaniach. Wzięłam udział w poprzedniej turze takichzajęć i bardzo mi pomogły w komunikowaniu się z moimi dziećmi, rozwiązywaniu różnych problemów wychowawczych a i w moim własnym mętliku uczuciowym trochę mi rozjaśniły. NAPRAWDĘ WARTO!!!
Poniżej podaję ogłoszenie jakie organizator warsztatów (Terenowy Oddział Komitetu Ochrony Praw Dziecka) umieścił na swej stronie intern.:
zapraszamy na cykl spotkań
EDUKACYJNO-TERAPEUTYCZNYCH DLA RODZICÓW ZNAJDUJĄCYCH SIĘ W SYTUACJI ROZSTANIA ( KRYZYS W ZWIĄZKU, SEPARACJA, ROZWÓD)
ROZPOCZĘCIE ZAJĘĆ: PONIEDZIAŁEK 5 LISTOPADA godz. 18.00
(Poznań, siedziba TKOPD, ul. Garbary 97/8)
ZAJĘCIA NIEODPŁATNE
INFORMACJE I ZAPISY POD NUMERAMI TELEFONÓW:
0603 885 303 i 509 105 609
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum