Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
Marku, witaj :) Ciesze się, że nadal trwasz! To dodaje mi sił, bym i ja trwała. Jednak, mimo wszystko. Pozdrawiam
DariuszSz [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-02, 11:44 Przedstawmy się
Witam
Mam na Imię Dariusz 41l . Jestem po Rozwodzie cywilnym . Mam dwóch Synów 13 i 16 . Mieszkam w Warszawie . Kryzysy w Małżeństwie 3. Dwa małe (jeden po dwóch latach ) drugi po dziesięciu , trzeci obecny . ''Obecny'' bo ? trwa .
Przywędrowałem ''Tu'' i czytam, czytam.
Pozdrawiam
*marta* [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-02, 12:13
Witam . Nazywam się Marta. Jestem z Wami na forum juz jakis czas. Czytam, czasem pisze i modle się za Was i Wasze połówki. W małżeństweim trwam 3 lata a w separacji i zupełnym odtrąceniu i zapomnieniu przez męża od 5 miesięcy. Ciągle mam nadzieje i czekam...na cud. Jestem z Rzeszowa. Może jest tez ktoś z tego miasta lub okolic?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum