Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
Ja tez Wam bardzo dziękuję . Myślę ze do przyszłego roku .........
EL. [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-09, 12:47
Kochana Amelko....do przyszłego roku, chyba, że wpadniesz do nas na poludnie...zapraszamy!! EL i Piotr.
zuza [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-09, 16:53
He he he- siem wzruszyłam.
Faktem jest że Pierot był raczej bezproduktywny hi hi hi- ale się starał biedaczek.
Następną razą go wykorzystam bardziej owocnie .
Zuza wyzysk stosująca czasami - u Olci2 się bezproduktywnie totalnie zachowałam więc na zero mam bilans he he he .
amelka00 [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-10, 10:55
EL wybieram sie do Olsztyna , więc sie chyba zobaczymy pa
rot [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-10, 11:24
wykorzystany zostanę hmm... bezproduktywny ... następną razą sama dochodz, co się popsuło... a tak swoją drogą na wakacjach byłem wykorzystująca Wredoto .
zuza [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-10, 11:43
he he he - jakoś coś tak- w stół i coś się odzywa.
Ty- prowokatorze he he he.
a czy gdzieś napisałam że mam za złe? - to tylko ocena realistyczna była- sam marudziłeś jak tyrałam a ty sobie foty strzelałeś zza węgła- HE HE HE .
Ale numer- - ale spoko- jako rasowy i wytrenowany leń lubię takie osobniki.
Takie leniwe znaczy się.
[ Dodano: 2007-09-10, 11:47 ]
AAAAA- zapomniałam- czas mozna spędzać czynnie i biernie Pierocie
Ja mieszam - bo nijak się zdecydować nie umiem .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum