Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
Było sobie małżeństwo w kryzysie... Ponieważ nie mięłi innego wyjście mieszkali w jednym domu. Nie rozmawiali ze sobą, ale mieli dzicko i w jakiś sposób musieli się porozumiewac w sprawie jego wychowania, więc pisali i rysowali sobie karteczki. Po roku czasu zapomnieli że sa w kryzysie. Dziś mozna kupic karty okazyjne z ich rysunkami, zarabiaja na tym duże pieniazki.
Co Wy kochani na to ????????????
wabona [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-29, 18:27
Niestety, mój mąż znalazł wyjście...Wyprowadził się, więc pomysł z karteczkami odpada...
pestka [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-30, 19:38
o to ja bym dużo zarobiła na moim pamiętniku, który mi mój mąż wykradł i ośmieszał przed innymi...
weronika [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-31, 06:24
mój mąż ,jak wyprowadził się pewnej nocy,uciekł pewnej nocy,pod moją nieobecność,to też powyrywał kartki z mojego pamiętnika,ale co z nimi zrobił ,tego nie wiem do dziś..................powiedział,taki,jak mnie tam opisywałaś nie jestem...............a jednak jest,bo pisałam tam sobie,że chyba ma kobietę..............
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum