Celem tego forum jest niesienie pomocy małżonkom przeżywającym kryzys na każdym jego etapie (także po rozwodzie i gdy współmałżonkowie są uwikłani w niesakramentalne związki), którzy chcą ratować swoje sakramentalne małżeństwa
Jak oznaczac posty jako przeczytane? Chociaz czytam prawie wszystkie to ciagle mam na stanie coraz wiecej nieprzeczytanych. Na dole z prawej strony mam tylko jedna opcje: oznacz tematy jako nieprzeczytane
Mateusz [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-23, 09:15
Po przeczytaniu post powinien sam się odznaczyć, jako przeczytany.
Fakt, że coraz więcej nieprzeczytanych się pojawia może być spowodowany tym, że dużo forumowiczów pisze w danej chwili nowe posty.
Anakonda [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-25, 09:12
I wlasnie o to chodzi , ze posty chociaz przeczytane przeze mnie , nie ,,odznaczaja sie same". Nadal pozostaja ,, nieczytane". Ale to widocznie jakies bledy na stronie. w kazdym razie dzieki za odpowiedz.
mirek [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-12, 07:21
NIECH BEDZE POHWALONY JEZUS CHRYSTUS zaznaczam ze ja jestem poczontkujoncy komputerowjec. I dlatego klikam do was poniewaz otrzymalem od was zyczenia z okazi 29 rocznicy slubu 08 04 2007 a ze nie bardzo mi to jescze wszystko wychodzi gdyrz staralem sie wam podzekowac za zyczenia z calego SERCA imejlem. a poniewarz nie mam pojecia czy dotarl czy nie to terz dlatego prosil bym o potwjerdzenie czy dotarl czy nie gdyrz jeszcze mi nie bardzo wychodzi choc sie staram jak umjem.POZDRAWIAM JAWOROWSKI
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum